Layla Romanoff-Prescott a.k.a. Claire.

Go down

Layla Romanoff-Prescott a.k.a. Claire.

Писане by claire. on Пет Авг 16, 2013 7:16 am

THEY MADE A STATUE OUT OF US
Убийство. Дума, всяваща ужас, но пораждаща смесени чувства. Гняв, скръб, болка, удовлетворение, облекчение... Стоях под беглата нощна светлина и не чувствах нищо. Всички емоции бяха засмукани като във вакуум. Лице, бледо като мляко и безизразно като маска. Коса, разрошена и с цвят на огнен водопад. Устни, плътни, нетрепващи и ягодово розови. Крехка фигура, недостатъчна, за да пребори мъж с неговото телосложение и все пак бе успяла. Не помня колко време отне всичко, колко време ми отне, за да осъзная, че бях отнела нечий живот и то по толкова хладнокръвен начин. Вероятно бях в шок. Затова не изпитах нещо. По-късно обаче сцената придоби кошмарни параметри. Въздухът се насити с аромата на кръв и смърт. Стъклените очи ме гледаха обвинително и обещаваха да се върнат и да ме преследват, докато не го последвам. Познавах го. Това беше най-ужасното. Не помня добре, но мисля, че се обадих на някого. Говорех истерично, а по-късно другата страна затвори и се свих в ъгъла. След около час отвън просветнаха фарове и се чу стърженето на гуми. Останалото ми се губи.
„Няма ли някоя старо одеало? Къде са препаратите в тази къща? Намери ми кофа. В мазето дали има лопата? Знаеш ли дали има нещо заровено в двора? Не стой така, за Бога, Лейла.”
Да, това е името ми. Поне беше. Лейла Романоф-Прескот. Кръстена съм на майка ми – Лиана. Романоф е нейната фамилия, Прескот е тази на баща ми. Всички онези думи бяха изречени от последния член на скромната ни фамилия – Алек Прескот. Първото дете в семейството. По-скоро придобивката на семейството, тъй като няма нищо общо с нас. Поне не по кръвен път. Осиновен е. Родителите му са агенти на ФБР, загинали при мисия. Буквално е отгледан от Исая, което го прави част от семейството.
Любов. Не вярвах в нея. Караше хората да изричат фалшиви думи и да дават обещания, които нямаха намерението на спазят. Продължавам да не вярвам в нея, въпреки че се намери един индивид, който ме накара да се почувствам като влюбена глупачка. Той в момента лежи два метра под земята – там, където по-късно заровихме една котка, която Алек уби с отрова за мишки. Не съм фен на насилието, но обстоятелствата го налагаха. Въпросният индивид носеше името Далас. Пълна отрепка, занимаваща се с ремонти от всякакъв сорт. Не се разделяше с приятелите си, както и с бутилката. Знайте го от мен, алкохолиците не са склонни на любов. Знаят единствено да се възползват, а аз бях използвана наистина дълго време. Когато си на седемнайсет и те забележи човек от този калибър, обикновено си на седмото небе, защото всички твои връстници излизат с гимназисти. По-късно обаче осъзнаваш, че няма нищо престижно да задоволяваш капризите на човек, който не е успял да влезе в колеж. Но пък такава е възрастта. Опитваш от всичко, включително и подялбата между приятели. Повярвайте ми, по-добре доброволно, защото те няма да приемат отказ. Фаталната грешка обаче е да решиш да кажеш на подобен човек, че го зарязваш. Направих го и съжалявам.
Съжаление. Толкова противна дума. Също толкова противна емоция. Съжалявам за доста неща. Съжалявам, че бях глупава, за да се влюбя. Съжалявам, че нямах достатъчно време, за да опозная майка ми, тогава сигурно щях да съм по-внимателна. Съжалявам, че обърках нещата между мен и Алек. Съжалявам, че твърде късно осъзнавам грешките си. Съжалявам, че го убих. Не, не онзи глупак. Съжалявам, че убих Алек. Обичах го. Обичах го повече от брат. И все пак не трепнах, когато три последователни куршума го ликвидираха. Един смъртоносен, бърза смърт, останалите два – просто за всеки случай. Нека изглежда повече като убийство, а не като мокра поръчка. И пак се стига до убийството. Все едно е край, а се оказва начало.
Начало. Не обичам да говоря за него. Не обичам да говоря за много неща. Въобще по-добре да не се налага да разговаряме, освен ако не е по работа. Нуждаеш се от малко повдигне на самочувствието? Аз съм човека. По-скоро Клер е. Никога няма да чуете името Лейла Романоф-Прескот отново. То си замина заедно с последния, който го знаеше. Не обичам ограниченията, затова съм на свободна практика. Не харесвам шумните заведения, така че вероятно срещите ще се уговарят в задънени улички и задните изходи на различни нощни заведения. Тарифата не устройва повечето хлапаци, които си мислят, че щом е наркотик, е еднакъв. Работя само с качествена стока. Внос от Куба и Мексико. Домашно производство, без пестициди. Ако искате аматьорски амфетамини. Тогава не съм човека. Вървете при онези отрепки, които сами зависят от стоката си. Аз съм просто посредник. Не завися от онова, което продавам. Поне опитвам.

И преди да кажете, че не съм нормална за възрастта си. Бях напълно нормална преди година. Преди обстоятелствата да се стекат така, че нищо да не бъде както трябва. Знаете ли какво правех тогава? Свирех.
Обичах музиката.
Обичам музиката. Просто вече няма място в живота ми. Чувствам се странно, когато застана пред пианото и липсва онзи втори чифт ръце. Затова не свиря. Опитвам да забравя миналото и най-добрия начин е като изхвърля всичко, което ми напомня за него, от живота си.
Layla Romanoff-Prescott a.k.a. Claire. 19. dealer.
[fc: holland roden]


Последната промяна е направена от claire. на Пет Авг 16, 2013 7:32 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
staring on the
edge of safe
There is trouble in my mind. There is dark and there is light. Lay your hands over my eyes ss I look deep trough valleys deep and wide. I have known love somewhere in time.
avatar
claire.
criminal, magical, chemical reaction

 criminal, magical, chemical reaction

Брой мнения : 25
Money : 202
Join date : 15.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Layla Romanoff-Prescott a.k.a. Claire.

Писане by Tianna Kendell. on Пет Авг 16, 2013 7:21 am

Одобрена си, добре дошла! Smile

_________________
TEACH ME GENTLY HOW TO B R E A T H E

i still want to drown whenever you leave

avatar
Tianna Kendell.
Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Брой мнения : 204
Money : 1965
Join date : 22.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите