Примерна бланка

Go down

Примерна бланка

Писане by Tianna Kendell. on Нед Авг 04, 2013 5:40 pm

Не е задължително да попълвате тази бланка, ако не ви харесва, но все пак е някаква насока и вашият герой трябва да съдържа компонентите по-долу.

Име:
Името на героя ви. Гледайте да не е прекалено завъртяно, за да е лесно за запомняне. Внимавайте, за да не се дублират фамилиите ви с някой от другите потребители (ако не сте се разбрали предварително). 

Години:
Няма нужда от обяснения. 

Професия:
Мисля, че е ясно - можете да изберете, каквато искате професия. Ако желаете героят ви да е важна клечка във форума, погледнете разясненията.

Външен вид:
Опишете как изглежда героя ви в поне 4-5 изречения. Внимавайте, защото снимката и описанието трябва да са едно към едно (например да напишете, че е с руса коса, а на снимката да е с черна).

Характер
Опишете личността на героя си в поне 4-5 изречения. Обръщайте внимание на характера, когато пишете постове, за да не си противоречите (например сте написали, че героят ви е много спокоен, а иначе, докато играете, постоянно избухва).

История:
Разкажете в поне 6-7 изречения миналото на героя си. Можете да опишете от какво семейство произлиза, през какви трудности преминава, как се озовава в Лас Вегас, най-интересни моменти от детството и като цяло всичко, за което се сетите.

Допълнително:
Нещата, които не сте включили по-горе. Това се отнася за: вредни/полезни навици, някакви качества, интересни факти и така нататък.

Снимка+лик:
Сложете снимка на героя си и напишете лика на личността, която използвате. Внимавайте ликът да не се повтаря с нечий друг.

_________________
TEACH ME GENTLY HOW TO B R E A T H E

i still want to drown whenever you leave

avatar
Tianna Kendell.
Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Брой мнения : 204
Money : 1965
Join date : 22.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите