Rules

Go down

Rules

Писане by Tianna Kendell. on Вто Юли 23, 2013 7:05 pm


the rules


общи правила
● основното правило в този форум е уважението. дръжте се дрюжелюбно и приятелски с администраторите, модераторите, потребителите и всеки един член на форума. всеки има достойнство и никой няма право да го накърнява. този сайт е направен за забавление, затова моля не убиждайте никого, не създавайте така наречените масови безредици и така нататък.
● пишете на кирилица. всяко мнение, написано на латиница, ще бъде изтривано без предупреждение. изключения правят единствено фразите на чужди езици, които имат някакво значение в поста ви и е добре, ако ги преведете със звездичка накрая на мнението, ако не са на английски.
● рекламата, по какъвто и да е начин, е забранена. всеки, който бъде хванат в подобно провинение, ще бъде наказван. има напълно цивилизован начин за сприятеляване и размяна на банери. бъдете хора и уважете труда на екипа.
● всякакви подтиквания към порнография, насилието, наркотици или пък проява на расизъм също са забранени. това съвсем не означава, че не можете да водите по-бурни рп игри, но публикуването на всякакви клипчета или материали в свободната зона, свързани с гореспоменатите неща, ще бъдат изтривани.
● копирането на всякакъв материал от форума е напълно забранен. всичко е изготвено от нас, екипа на форума, с много труд и усилия и имайте уважение към това. същото се отнася и за героите на потребителите.

роуплей правила
● кукловодството е напълно забранено. нямате право да управлявате чужд герой без разрешението на потребителя. ако бъде видяно подобно мнение, то ще бъде изтрито без предупреждение.
● няма лимит за героите, които можете да създадете, но моля ви, не си правете прекалено много регистрации, ако смятате, че няма да можете да сте активни с всички.
● не е разрешено да използвате заета известна личност. веднъж зает ли е даден лик, си остава такъв. изключение прави единствено, ако искате да бъдете близнак с някой герой и предварително сте ме предупредили.

avatar
Tianna Kendell.
Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Брой мнения : 204
Money : 1965
Join date : 22.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите