Stacy Elizabeth Hathaway or just Stacy.

Go down

Stacy Elizabeth Hathaway or just Stacy.

Писане by stacy. on Пет Авг 16, 2013 5:17 pm


Стейси Елизабет Хатауей/20 години/ Собственичка на бар Deja Vu/ FC: Ashley Benson


– Остави ме на мира! Не ме докосвай!
Отчаянието в гласа ми сигурно се чуваше от километри, но нямаше кой да ми помогне. От както майка ми се омъжи повторно живота ми се преобърна. Тормозът, който този мъж ми налагаше не преставаше и ако не беше сексуален то тогава ще е физически и психически. Това със сигурност щеше да ме преследва цял живот. Не можех да кажа на никой, а и след заплахите, които той ми отправяше едва ли бих имала смелостта да го направя. В крайна сметка кой щеше да повярва на глупавото малко момиче, когато насреща и стоеше мъж с име, което вървеше само със суперлативи в обществото.
Аз ли аз бях на 20 години бих казала с красив външен вид. Руса коса и сини очи. Майка ми ме наричаше нейната кукла Барби, но това не значи, че някога се бях докоснала до тази нейна обич. Обожавах марковите дрехи и всичко, което свързва с добре изглеждащия външен вид, но това в никакъв случай не значеше, че ме вълнува само обвивката. От вътре бях съвсем различен човек.Изплашена до смърт, и несигурна в себе си. Ако всичко това не беше сполeтяло все още щях да бъда онази кучка, която не я вълнува нищо, понеже никога не е получавала достатъчно любов от никой, но след всичко, коетo ми беше на главата през последната година и половина, буквално светът ми се преобърна. Не показвах какво се случва и давах всичко от себе си да запазя спокойствие, когато слънчевите лъчи извън двора на къщата ме докоснеха, но това не означаваше, че винаги успявах да бъда силна.

Напротив имаше мигове, в които рухвах. Имах чувството, че губя себе си и дори мислех, че съм готова на самоубийство. Аз мразех всичко на този свят, а той мразеше мен. Не бях сигурна, че ще издържа още дълго, ако най-накрая не бях измислила как да се отърва от доведения ми баща. Повярвайте ми минавали са ми хиляди идеи, дори ми се иска да го убия, но не това беше начинът, по който успях да се отърва. При поредното му посегателство над мен, аз заснех всичко и ако той искаше да се измъкне с чисто име от тази работа, трябваше да се разкара.
- Ще ми оставиш клуба и една достатъчна сума пари, също така и къщата, която се намира тук и ти и майка ми ще напуснете града и няма да се връщате. - заявих му аз, с огромна решителност.
– Ти си луда, ако мислиш, че ще направя такова нещо.- гласът му беше насмешлив.

Въпреки всичко, след като видя записа нямаше друг избор и само ден по-късно аз бях сама и обмисляща себе си като мазохист. Бях избрала да остана в къщата, където прекарах най-кошмарните дни от живота си, но според мен беше по-добре, от колкото да избягам. Ето ме сега това, което съм студена кучка, мразеща мъжете и страхуваща да допусне, който и да било близо да нея. Съмнявах се че някога това щеше да се промени. Тази последна година беше оставила в съзнанието ми белег за цял живот. Колкото до пороците, които имах не мисля, че беше нещо различно от всеки един в този град- алкохол и наркотици, макар второто да беше рядко и не в големи количество то определено беше най-големия ми порок.
avatar
stacy.
i have it all

 i have it all

Брой мнения : 1
Money : 15
Join date : 16.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Stacy Elizabeth Hathaway or just Stacy.

Писане by Tianna Kendell. on Пет Авг 16, 2013 5:54 pm

Одобрена си и добре дошла ^^

_________________
TEACH ME GENTLY HOW TO B R E A T H E

i still want to drown whenever you leave

avatar
Tianna Kendell.
Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Брой мнения : 204
Money : 1965
Join date : 22.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите