J.D.

Go down

J.D.

Писане by Jessica Davenport on Пет Авг 16, 2013 12:38 pm


Джесика Девънпорт
22-годишна
Стриптизьорка във Вегас стрип

+ Честна и почтена е, не понася измамите. Би направила абсолютно всичко за най-близките си приятели и семейството си. Забавна е, има чувство за хумор и с нея никога не е скучно. Лесно разговорлива и контактна.
- Пада си доста голям инат и не се отказва, докато не стане нейното. Обича да налага мнението си, макар понякога да знае, че не е права. Ако не харесва някого, може да се отнася ужасно злобно с него. Надменна и иронична е на моменти.

х Джесика е по-често наричана от колежките и най-вече клиентите си с краткото "Джес". Много по-отчетливо и ясно, лесно запомнящо се. Не се срамува от професията си, а и няма причина. За нея срамна работа не съществува, щом си изкарваш честно парите. Много рядко е и компаньонка в заведението, но това е само плюс на професията й - случва се само когато хареса някой мъж на външен вид. Практично, нали? Вместо да трябва да го опознае, излиза с него на срещи и така нататък... Така или иначе крайната цел на повечето е леглото. Да, знам, че и на теб ти се прииска да работиш това.
х Родена е в напълно нормално средностатистическо семейство в далечния Оксфорд. Сега сигурно ще се запиташ как е стигнала до Вегас... Родителите й са я пратили да учи в Америка. На третата година в университета, Джесика се отказала и решила да вземе последните две години като една. Знаела, че вече има нужното образование и е време да поживее живота, за който мечтае. Така отишла в Лас Вегас. И следва това, че е имала нужда от работа. Така станала стриптизьорка. Как са реагирали майка й и баща й? Никак. Те не знаят за това и си мислят, че милото им момиченце все още учи. Горките, колко са заблудени.
х Мечтата й е да бъде писател или журналист и именно журналистиката е това, което е следвала в университета. За жалост обаче това е трудно постижимо желание, имайки предвид, че няма необходимите контакти. Обича музиката и всъщност обожава да танцува... освен ако не се съблича междувременно. Не харесва особено много моментната си професия, но е на принципа "Когато животът ти даде лимони, направи си лимонада". Живее за момента и се наслаждава на всеки миг докрай. Макар на пръв поглед да изглежда глупава, тя всъщност е интелигентно момиче, обожава да чете и винаги има книга в чантата си. Не обича да прави планове, предпочита непредвидените моменти. Друга нейна мечта е да обиколи света.
avatar
Jessica Davenport
[not so] normal

 [not so] normal

Брой мнения : 15
Money : 48
Join date : 14.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: J.D.

Писане by Tianna Kendell. on Пет Авг 16, 2013 12:54 pm

Одобрена!

_________________
TEACH ME GENTLY HOW TO B R E A T H E

i still want to drown whenever you leave

avatar
Tianna Kendell.
Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Брой мнения : 204
Money : 1965
Join date : 22.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите