"It's all about me" , I say, "No, It's all about love, Josh" she said, and she was right.

Go down

"It's all about me" , I say, "No, It's all about love, Josh" she said, and she was right.

Писане by Josh Lawrence. on Пет Авг 16, 2013 9:36 am

Джошула 'Джош' Лорънс; тридесет и седем годишен; горд собственик на стриптийз бар "Плежър";
FC: Robert Downey Jr.

- Отрицателни черти - алкохолик, пристрастен към високите скорости и адреналина в големи количества, садист, егоцентрик, за жените използва думата "нещо", те са предмет и пособие за създаване на удоволствие; пълен кретен и дебил.
- Положителни черти - земен, артистичен, пестелив, но не и стиснат; абсолютен перфекционист и егоист(да, това е добро качество), обаятелен, чаровен, често отстъпчив, хитър, забавен, любезен, мил и бащински настроен към своите "предмети"(а.к.а. жените).
Предвид вече споменатите по-горе неща, би трябвало да ви е достатъчно ясно да определите Джош като човек. Очевидно отрицателните му качества са доста повече от положителните, но въпреки това той има този скрит талант да очарова всеки и умело да показва най-добрите си страни. Опознавайки го няма да ви е трудно да откриете онези дразнещи малки(и големи) неща в характера му, които да ви накарат да искате да го убиете, само и само за да избавите света от едно такова същество като него. Не, че иска да е такъв, просто живота му е доказал, че няма смисъл да бъдеш добър, защото доброто никога не бива възнаграждавано, дори напротив - добрите винаги страдат.
Макар и изключителен садист, Джош знае как да се отнася с една жена, знае как да я накара да се почувства добре в компанията му, точно преди да й покаже, че тя е само предмет в ръцете му. Свикнал е да се държи по този начин с нежния пол, не само защото вижда колко безскрупулни жени има в бара му, ами и защото жените които са присъствали в живота му не са заслужили и грам истинска доброта. Мрази начина, по който една жена е готова да продаде тялото си, готова е да го покаже пред света, само и само да получи малко внимание и пари, но ето че точно този бизнес се оказва изключително доходен за него. Не обича разглезени принцеси, такива много бързи ги поставя на мястото им.
Държи на хората около себе си, знае на кого може да се довери. Перфекционист е, довършва всичко до самият му край и докато не е перфектно не мирясва. Обича чистотата; прям е, винаги си казва каквото му е на уста; не прикрива нищо, за него честността е много важна; мрази да го лъжат; достатъчно луд е за да извърши убийство; обича да казва, че "той е законът", така че не се бори от органите на реда.

Джошуа е роден в Монреал, Канада, и повечето му съзнателен живот протича там. Като дете не е от най-общителните, не обича големите групи, тълпите и хората, сякаш винаги е намирал нещо отрицателно в опитите да създаваш приятелства и връзки. Още от малък е наясно, че трябва да разчита на себе си, а не на някой друг и може би тази мисъл е породена от примера, който му дават родителите му. Естествено, въпросният пример е грешен. Аманда Лорънс е сериозна и високо морална жена, строга, но и права в това отношение. За нея възпитанието на първо място и за това не се страхува от последиците, които ще следват от прилагането й на сила, що се отнася до сина й. Според нея, единственият начин да научиш дете да не пипа печката, е като го оставиш първо да се опари, за това не й мигва окото, когато слага ръката на невръстния си син върху включения котлон. Остарелите й методи на възпитание включват боя с пръчка или кожен колан, наказване в ъгъла, ходене на колене върху черупки от орехи и прочие. Методите й има отрицателен ефект върху крехката психика на Джошуа и той пораства не като възпитано момче, а като емоционално и психически повредено. Затваря се в себе си и известно време се оставя на света да го тъпчи. В училище, въпреки отличният си успех, той е отритнат, изолиран и вечно одумван. По-големите момчета го използват за боксова круша и парцалена кукла, която е отлична мишена и добра тренировка за по-сериозните боеве. Като крехко и дребничко хлапе, Джош дълги години не се застъпва за себе си, а и никой друг не го прави.
Трудния преход от дете към тинейджър продължава, но въпреки синините, раните, охлузванията и болката, Джошуа някак си намира сила да остане прав и всеки път да се изправи щом някой го събори на земята. Може би точно това му дава сила в един момент да се опълчи срещу света. Превръща се в сърдитото момче, с дълга коса и странни дрехи, което отвръща на боя с двойно повече бой. Тренира сам в задния двор и калява себе си, сякаш се готви за края на света. Скоро всяка дума го кара да отвърне с обида, всяко случайно сблъскване за него е повод да пребие някого и не след дълго, само седемнадесет годишен е обвинен за нанасяне на тежка телесна вреда и осъден като възрастен на 3 години затвор.
Повечето хора смятат, че това би било подействало като шамар на Лорънс и той ще се опомни, но далеч не става така. Затвора му дава дори по-голяма сила, дава му самочувствието, което никога не е имал и дори го кара да се чувства горд от себе си. След като излежава присъдата си и вдишва онази глътка свеж въздух, двадесет годишния Джошуа никога повече не поглежда назад. Не се връща в родният си град, отказва да се върне там където живота му бе пълен ад, отказва дори да приеме че има майка - за него всичко това е минало, което дори му се иска да не съществува. Младият мъж взема живота си в своите ръце и известно време живее според закона, това обаче не му носи удоволствие и тръпка и не след дълго той търси адреналин. Започва с дрогата, като не си играе, ами направо се изстрелва към твърдото, към това което те кара да се чувстваш велик и единствен. Кокаина задържа вниманието му известно време, но бързо му омръзва и противно на всички очаквания Джош спира от раз. Алкохола, обаче, си му остава голямата любов, от която не иска да се откаже. Пие, пръска пари, спи с различни жени, които захвърля като парцаливи кукли и не след дълго проумява, че за него има само едно място, което може да му донесе тръпката, която винаги е търсил и така заминава за Лас Вегас, Невада.
Хазарта не му е на сърце, това го разбира след като известно време работи като крупие в едно от казината във Вегас. Собственикът на въпросното казино го прехвърля да работи като барман в стриптийз бар "Плежър", където Джош прекарва най-хубавите дни от живота си. Не се минава много време и като любимец на шефа, Джошуа бързо се превръща от прост барман, в управител, а скоро след това и в абсолютен собственик на бара.
avatar
Josh Lawrence.
no work, all play

no work, all play

Брой мнения : 15
Money : 140
Join date : 15.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: "It's all about me" , I say, "No, It's all about love, Josh" she said, and she was right.

Писане by Tianna Kendell. on Пет Авг 16, 2013 9:53 am

Одобрен, разбира се. Само кажи как искаш да ти сменя никнейма, защото вече трябва да включва поне малкото име или прякор. Smile

_________________
TEACH ME GENTLY HOW TO B R E A T H E

i still want to drown whenever you leave

avatar
Tianna Kendell.
Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Брой мнения : 204
Money : 1965
Join date : 22.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: "It's all about me" , I say, "No, It's all about love, Josh" she said, and she was right.

Писане by Josh Lawrence. on Пет Авг 16, 2013 9:56 am

Josh Lawrence., с точката^^ Мерси.

_________________

avatar
Josh Lawrence.
no work, all play

no work, all play

Брой мнения : 15
Money : 140
Join date : 15.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: "It's all about me" , I say, "No, It's all about love, Josh" she said, and she was right.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите