Seven Deadly Sins Bar

Go down

Seven Deadly Sins Bar

Писане by Tianna Kendell. on Сря Авг 14, 2013 4:20 pm


_________________
TEACH ME GENTLY HOW TO B R E A T H E

i still want to drown whenever you leave

Tianna Kendell.
Tianna Kendell.
Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Брой мнения : 204
Money : 1965
Join date : 22.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Seven Deadly Sins Bar

Писане by Alexander Hawke on Сря Авг 21, 2013 11:03 pm

-Хоук трябва незабавно да отидеш в онзи бар за който ти споменах вчера. Имаме сигнал че ще се опитат да убият собственика. Надявам се да се появиш пред мен с добри новини.-каза на един дъх раздразнения мъж стоящ от другата страна на телефона, след което затвори без дори да изчака току що събудилият се Александър да каже каквото и да било. Мъжа хвърли телефона на другата половина от леглото и сънено разтърка очи докато се изправяше. Мразеше когато досадният му вечно недоволен шеф го будеше посреднощ възлагайки му поредната задача с която се очакваше да се справи без никакви грешки. Влезе в банята взимайки си бърз ободряващ душ. В един и половина през нощта нищо друго не можеше да го ободри по добре от студен душ. Облече черна риза и дънки след което взе значката си поставяйки я в джоба. Протегна се и отвори нощното шкафче взимайки пистолета си. Взе телефона и тръгна към изхода на жилището си. Качи се в колата и не след дълго вече влизаше в пълния бар. Подозрителният му поглед започна да шари наоколо оглеждайки всеки възможен съмнителен човек присъстващ в бара. Насочи се към бара и седна на един от столовете. Поръча си уиски и щом поръчката му вече бе пред него взе чашата отпивайки малка глътка. Погледа му не спираше да шари наоколо когато забеляза някого да влиза в стаята на собственика на бара. Алек веднага се изправи от местото си насочвайки се право към вратата водеща в кабинета на управителя. Дясната му ръка инстинктивно се настани върху пистолета прикрепен към кръста му, обвивайки пръстите си около него. Когато вече беше до врата чу заглушен гръм на пистолет и веднага натисна дръжката отваряйки рязко вратата. Явно това не бе най доброто решение което можеше да вземе защото усети страшна болка в крака предизвикана от втори изстрел който този път беше насочен към него и Александър бе улучен. Моментално пренебрегна болката изваждайки пистолет, но точно преди да натисне спусъка съзря човека който го бе прострелял и веднага спря отпускайки пистолета.Барбара. Каква ирония на съдбата, бившата му да го простреля. За момент не каза каквото и да било. Просто затвори вратата и благодарение на силната музика никой не бе чул изстрелите.
-Явно бедите ме преследват навсякъде.-каза ядосано докато правеше опити да се придвижи до коженото диванче и да седне защото болката се усилваше. Погледна встрани от момичето и забеляза лежащия на земята мъртъв мъж. Въпреки че щеше да има доста проблеми относно това че този човек е мъртъв, все пак не можеше да я издаде на полицията. Не веднъж я бе прикривал и щеше да го стори и сега.
-Точно този ли реши да убиеш.-развика се мъжа след което се сети че не бе заключил вратата.
-Заключи проклетата врата. Може някой да влезе.-нареди посочвайки вратата след което ръката му се спря на раната притискайки я. На лицето му бе изписано едновременно и болката и гнева. С това момиче определено го сполетяваха само беди, а това определено бе доказателство.  
Alexander Hawke
Alexander Hawke
faster than a speeding bullet

faster than a speeding bullet

Брой мнения : 17
Money : 110
Join date : 21.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Seven Deadly Sins Bar

Писане by Barbara. on Чет Авг 22, 2013 6:44 pm

Поредния ден,в който нямах какво да правя.Обикалях из апартамента ми и се чудех какво да направя,за да ми стане по-интересно.Даже по едно време реших да убия някой непознат човек,ей така за забавление.Обаче нещо ме спря.Мисля,че беше разума ми,който мислех че съм изгубила.Най-накрая си направих капучино и седнах пред телевизора.
Малко по късно телефона ми звънна.Обади ми се някакъв чичка,даже не разбрах името му.Единственото,което ушите ми доловиха беше това,че искаше да убия шефа на бара,в който ходех доста често.Започнах да се опарвям.Облякох се с нещо по-късо и изрязано,взех пистолета,сложих го в чантата ми и излязох.Запалих колата ми и за няколко минути бях там.
Щом влязох усетих мириса на цигари и алкохол.Всички танцуваха или се бяха усамотили по стаичките.Отидох на бара и си поръчах едно уиски.Започнах да се оглеждам,за да намеря къде е шефа на това място.Видях го да влиза в една стичка.Това явно беше кабинета му.Знаех,че ще има някое чегне,затова реших да не се бавя повече.Изпих питието си на екс и се запътих към стаята.Влязох,а той ме погледна странно.Отидох до него и го дръпнах рязко за вратовръзката.Той се изправи и очите ни се засякоха.Казах му нещо,което да го накара да си мисли,че съм някоя проститутка.Той седна на един стол и си затвори очите.Започнах да танцувам около него като по едно време извадих пистолета,сложих заглушителя,опрях го в главата му и казах:
- Приятни сънища!
Стрелях и точно тогава някой влезе.Без да мисля стрелях.Когато разбрах,че това беше бившия ми вече беше късно.Той започна да вика,а аз избухнах в бурен смях.
- Милия ми,и аз те обичам.
Цунках го по бузата и оидох да заключа,защото все пак беше прав.Мога да ви кажа,че бяхме заедно само заради секса.Просто и двамата сме си такива.Отидох при него като погледнах към раната.Претърсих бюрото и намерих аптечка.Превързах раната му и се усмихнах.
- Като нов си!
Отново се засмях и седнах до него.
- Друг път,когато влизаш някаде се подготви,че ти какъвто си завеян..
Посочих раната му,за да изгледам по-умна и отново се засмях.Обаче беше се разхубавил от последния път,когато се срешнахме.Разбира се пак беше на мястото на едно убийство и той пак ме прикри.Какво да кажа,затова го харесвах..

_________________


I’ve been a bad girl
Welcome to my world in case you missed it
I’m a big deal
But let’s just keep it real, I’m the hottest misfit


Barbara.
Barbara.
criminal, magical, chemical reaction

 criminal, magical, chemical reaction

Брой мнения : 19
Money : 118
Join date : 21.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Seven Deadly Sins Bar

Писане by Alexander Hawke on Чет Авг 22, 2013 8:13 pm

Алек все още беше ядосан но все пак започна малко да се поуспокоява. Всъщност той не можеше да и се сърди дълго. Тя винаги успяваше да направи така че да и се отсърди. Но това не означаваше че има някакви чувства към нея. Връзката им беше чисто физическа и двамата се използваха взаимно. Александър никога не бе изпитвал нещо към нея, и предполагаше че и тя не изпитва нищо към него. Може би точно за това си останаха в горе-долу добри отношения. Всъщност понякога отново споделяха едно легло. Бяха нещо като приятели за секс.
Алек я погледна лошо когато бившата му му каза че е завеян. Тя го наричаше завеян, а точно преди няколко минути го бе простреляла в крака. Май се бъркаше кой е завеяния.
-Аз ли съм завеян. Та ти за малко не ме уби.-каза посочвайки раната си след което се засмя.-Сигурен съм че ме видя и нарочно стреля. Знам че искаш да ме убиеш.-реши да я подразни малко. Почти всяка тяхна среща започваше със караници, но пък свършваше далеч по добре.
-Виж скъпа, ще трябва да се постараеш доста докато ми се реваншираш.-предупреди я русокосия мъж плъзгайки поглед по тялото и. Но това щеше малко да почака сега защото в стаята имаше труп от който трябваше да се отърват. Алек знаеше че ако разберат за това че и помага, и то не веднъж да прикрие убийствата които е направила може да загуби работата си. Но пък той определено не можеше да е доброто ченге което следи изкъсо за всяко едно провинение.
Изправи се внимателно правейки намръщена физиономия предизвикана от болката в крака си. Приближи се до трупа и го огледа след което огледа и стаята. Зачуди се как могат да го изнесат. Всъщност в стаята нямаше никакви други изходи така че щеше да се наложи да оставят трупа тук и да се изнесат от сградата без да будят каквото и да било подозрение.
-Мисля че трябва да се махаме от тук. Както казах може някой да влезе и тогава няма да е добре и за двама ни. А и аз не искам да губя работата си.-заяви той поглеждайки я право в очите.
Alexander Hawke
Alexander Hawke
faster than a speeding bullet

faster than a speeding bullet

Брой мнения : 17
Money : 110
Join date : 21.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Seven Deadly Sins Bar

Писане by Barbara. on Пон Авг 26, 2013 7:11 pm

- Миличък,ако исках да те убия в момента нямаше да разговаряме.
Усмихнах му се и го потупах по крака.Станах и се запътих къ вратат.Наистина трябваше да се махнем от тук,защото все пак имаше труп на земята.Излязох от стаята,а след мен и Алек.Разбира се нямаше как да си тръгна без да се напия или просто да потанцувам.Двамата се запътихме към бара,седнах и си поръчахме шотове.Започнахме да ги пием един след друг,докато бармана не спря да ни сипва.Не бях много пияна,но все пак виждах размазано.Разбира се Алек беше по-добре от мен,както винаги,но мисля,че и пих повече от него.Задърпах го към дансинга и започнах да танцувам около него.Въртях се,смеех се,но по едно време се доближих до него.Погледнах го,шванах го за вратът като забих ноктите си.Доближих устните си до неговите и когато бяха на сантиметри от неговите се засмях подло.
- Сладура ми..Да не би да помисли,че ще те целуна!
Потупах го по бузата и продължих да танцувам,но той път близо до него.Бях с гръб към Алек.Започнах да движа дупето си в ритъма на музиката.Усещах как ръцете му шарят по тялото ми и определено ми харесваше.Тъкмо бяхме в разгара си,когато забелязах,че през вратите влязоха много съмнителни хора.Определено бяха ченгета.
- Мамка му!
Изругах и се отдръпнах от Алек.Личеше си,че беше изненадан от реакцията ми затова му посочих с пръст към ченгетата и казах:
- Май е време да се махаме от тук или поне аз!
Знаех,че ще дойде с мен затова тръгнах напред без да поглеждам назад и след малко хладния вятър развея косата ми.Затичах се към колата ми.Качих се и зачаках Алек да се качи.Тръгнах на някаде.Нямах представа къде отивам.
- Е къде ти се ходи?
Погледнах към него и зачаках отговора му..

_________________


I’ve been a bad girl
Welcome to my world in case you missed it
I’m a big deal
But let’s just keep it real, I’m the hottest misfit


Barbara.
Barbara.
criminal, magical, chemical reaction

 criminal, magical, chemical reaction

Брой мнения : 19
Money : 118
Join date : 21.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Seven Deadly Sins Bar

Писане by Alexander Hawke on Пон Авг 26, 2013 9:42 pm

След няколко шота Александър бе забравил напълно за балката в крака и за трупа намиращ се в стая на няколко метра от тях. Барбара го дразнеше по всевъзможни начини и очевидно това и харесваше.
Малката им игричка бързо приключи в мига в който в бара се появиха колегите на Алек. Мъжа се зачуди какво правят тук след като бяха изпратили него. Докато се усетеше Барбара вече се бе запътила към изхода на бара, а той щеше да я последва веднага щом отиде и разбере закакво са тук. Размени си няколко приказви с тях набързо след което се запъти към изхода на бара. Качи се в колата на бившата си и тя потегли. И двамата бяха пияни но това не им пречеше, поне на Барбара де, да шофира. Щом го попита накъде да кара дяволита усмивка се изписа на лицето на Хоук поглеждайки я със онзи мръшнишки поглед.
-Защо не караш към дома ти. Имам нужда да си почина, но не възнамерявам да прекарам ноща в моята къща.-засмя се плъзгайки поглед по тялото и.
-Пък и може да довършим малката си игричка която започнахме в бара.-усмихна се дяволито.Определено не мислеше да я остави така. Тя започна да го дразни, а той никога не оставаше по назад. А и дори момичето да не се съгласеше да отидат в дома и Александър все щеше да намери начин да я подразни.
Alexander Hawke
Alexander Hawke
faster than a speeding bullet

faster than a speeding bullet

Брой мнения : 17
Money : 110
Join date : 21.08.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Seven Deadly Sins Bar

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите